Belež

Notranja barva
Lastnosti:

Predstavitev izdelka

Opis:

Belež je notranja disperzijska barva, ki jo odlikujejo dobra papapropustnost, odlična pokrivnost in sveža belina, odporna pa je tudi na suho drgnjenje. Blage pastelne odtenke dosežemo z dodajanjem tekočih pigmentov ali z mešanjem z drugimi disperzijskimi barvami.

 

Uporaba:

Belež uporabljamo za zaščito in dekoracijo notranjih stenskih in stropnih površin.

 

Nanašanje:

Belež lahko nanašamo z valjčkom, s čopičem ali z brizganjem. Na pripravljeno podlago ga običajno nanesemo v dveh slojih. Z vodo ga lahko razredčimo do 20 %. Drugi premaz nanesemo na suh predhodni sloj. Temperatura podlage ne sme biti nižja od +5°C.

 

Belež hranimo pri temperaturi  od +5°C do +25°C. V originalno zaprti embalaži je izdelek uporaben največ 12 mesecev od dneva proizvodnje.

 

Ne sme zamrzniti!

Fasadni belež uporabljamo za zaščito in dekoracijo zunanjih in notranjih površin izdelana na osnovi vodne disperzije akrilatov.
Akrilna emulzija je sredstvo za premazovanje zidov in drugih podlag pred barvanjem z disperzijskimi barvami in pred glajenjem z izravnalnimi masami.
Fasadni belež uporabljamo za zaščito in dekoracijo zunanjih in notranjih površin izdelana na osnovi vodne disperzije akrilatov.
Frišles je akrilni okolju prijazen premaz za dekoracijo in zaščito lesa pred vremenskimi vplivi ter za osvežitev dotrajanih premazov.