Apneni belež

Apnena notranja zidna barva
Lastnosti:

Predstavitev izdelka

Opis:

Apneni belež je tehnološko izdelan tako, da se lahko nanaša s pleskarskim valjčkom. Ima vse značilne lastnosti klasičnih apnenih premazov. Ohranja kapilarno in paro propustnost, predvsem pa ima boljšo odpornost na suho drgnjenje. Barva je posebej primerna za dekorativno zaščito slabo nosilnih podlag v kmečki arhitekturi, zaščitenih objektov kulturne dediščine v starih mestnih jedrih ter grajskih in cerkvenih kompleksih, kjer se eksplicitno zahteva uporaba apnenih premazov.

 

Uporaba:

Apneni Belež nanašamo z valjčkom ali s čopičem. Pred uporabo izdelek razredčimo z vodo od 10 % do 20 %. Obvezna je uporaba zaščitnih oblačil in zaščitnih očal. Drugi nanos barve nanesemo po 24 urah.

 

V originalno zaprti embalaži je izdelek uporaben največ 24 mesecev od dneva proizvodnje. Hranimo pri temperaturi  od +5°C do +25°C.

 

Ne sme zamrzniti!

Frišles je akrilni okolju prijazen premaz za dekoracijo in zaščito lesa pred vremenskimi vplivi ter za osvežitev dotrajanih premazov.
Fasadni belež uporabljamo za zaščito in dekoracijo zunanjih in notranjih površin izdelana na osnovi vodne disperzije akrilatov.
Površina premazana z Akriltopom, dobi polsijajni lesk.
Belež uporabljamo za zaščito in dekoracijo notranjih stenskih in stropnih površin.