Apneni fasadni belež

Apnena zunanja barva
Lastnosti:

Predstavitev izdelka

Opis:

Apneni Fasadni Belež je tehnološko izdelan tako, da se lahko nanaša s pleskarskim valjčkom. Ima vse značilne lastnosti klasičnih apnenih premazov. Ohranja kapilarno in paro propustnost, predvsem pa ima boljšo odpornost na suho drgnjenje. Barva je posebej primerna za dekorativno zaščito slabo nosilnih podlag v kmečki arhitekturi, zaščitenih objektov kulturne dediščine v starih mestnih jedrih ter grajskih in cerkvenih kompleksih, kjer se eksplicitno zahteva uporaba apnenih premazov.

 

Uporaba:

Uporabljamo ga za barvanje zunanjih površin spomeniško zaščitenih objektov kulturne dediščine.

 

Nanašanje:

Nanašamo ga z valjčkom ali s čopičem. Pred uporabo izdelek razredčimo z vodo od 10 % do 20 %. Obvezna je uporaba zaščitnih oblačil in zaščitnih očal. Drugi nanos barve nanesemo po 24 urah.

 

Hranimo pri temperaturi od +5 °C do +25 °C. V originalno zaprti embalaži je izdelek uporaben največ 24 mesecev od dneva proizvodnje.

 

Ne sme zamrzniti!

Akrilni glajeni omet je fasadni zaključni sloj, ki ga odlikujeta odlična obstojnost in paropropustnost.
Akrilna emulzija je sredstvo za premazovanje zidov in drugih podlag pred barvanjem z disperzijskimi barvami in pred glajenjem z izravnalnimi masami.
Belež uporabljamo za zaščito in dekoracijo notranjih stenskih in stropnih površin.
Fasadni belež uporabljamo za zaščito in dekoracijo zunanjih in notranjih površin izdelana na osnovi vodne disperzije akrilatov.